Legemiddelkataloger

Legemiddelinformasjon fra Legemiddelsiden.no’s database kan hentes ned til din PC, PDA eller mobiltelefon for å brukes lokalt der du ønsker. Siste oppdatering for Legemiddelkatalogen (Nelk) og Nelk til PDA er 5. september 2006.

PC-versjon

Legemiddelkatalogen (NELK) er et program med noen av Legemiddelsidens informasjonertil brukpå egenCD, egen PC eller på en server i et nettverk.
I dialogboksen som kommer frem når du trykker på linken i venstre boks, velger du Lagre/Save. Lagre den eksempelvis på skrivebordet (Desktop), der den er lett tilgjengelig. Hvis du allerede har en eldre versjon av NELK installert på din datamaskin, er det lurt å avinstallere denne (slette NELK.exe) før du laster ned den nye versjonen. Den tidligere versjonen ligger enten direkte under C:\ eller under C:\program filer\ .. evt. andre områder du selv har valgt som lagringssted.
OBS! Det tar litt tid fra du trykker «Last ned» til du får en dialogboks opp på skjermen.

NELK-PDA

PM-PDA

Du kan også få Legemiddelkatalogen (NELK) og PortaMedicus (PM) til PDA. Vi bruker iSilo som leseprogram. Trykk på link i venstre boks for å installere. Hvis du ønsker bruksanvisning, trykk her.

Porta Medicus

Prosedyreprogram til bruk på legekontoret.
Blir oppdatert 3-4 ggr i året.
I dialogboksen som kommer frem når du trykker på linken i venstre boks, velger du Lagre/Save. Lagre den eksempelvis på skrivebordet (Desktop), der den er lett tilgjengelig.
Lag personlig legemiddel-
katalog
Link i venstre boks gir deg muligheten til selv velge hvilke legemidler eller fabrikat du vil ha til en helt personlig legemiddelkatalog: Du kan bruke den på PC’en eller skrive den ut som en katalog.
Mobiltelefon Adressen er http://www.lms.no/pda for å få Legemiddelkatalogen direkte på din mobiltelefon.

Har du spørsmål i forbindelse med nedlastning/installasjon, kan du ringe oss på 2260 0630, eller skrive til lms@legemiddelsiden.no